Carmen Iliescu

Carmen Iliescu

Sunt creativa si defectul meu cel mai mare este ca tind mereu spre perfectiune. Am invatat cat de benefica este exigenta inca de cand am pasit pentru prima data in sala de gimnastica la varsta de 6 ani. Eram fascinata de costumele de concurs si de flexibilitatea fetelor. M-am gandit ca daca voi munci suficient voi avea si eu dreptul de a imbraca acele costume.

La 15 ani, cand am intrat la Lotul national de juniori la gimnastica aerobica, si dupa ce am simtit de cateva ori la gat, medaliile de argint si aur de la Campionatele europene, am inteles ca nu am ajuns acolo pe baza talentului, ci pe baza unor ani de munca zilnica. “Cu munca si perseverenta totul este posibil”.

Am invatat ce inseamna seriozitatea si lucrul in echipa, dar nu am invatat singura. Am fost atat de recunoscatoare oamenilor din jurul meu ca voluntar sau involuntar au reusit sa ma ghideze, astfel incat am ajuns la un nivel la care nici nu visasem.

Asa ca inca de cand eram la liceu m-am decis ca trebuie sa dau mai departe tot ce am primit si tot ce am invatat de una singura. Dupa 3 ani, am devenit absolventa a facultatii de educatie fizica si sport Unefs.

Am inceput sa predau din timpul facultatii. Era pentru prima data cand puteam sa vad din exterior ca nu este vorba doar despre flexibilitate ci despre o maniera eleganta in care un corp poate ajunge la capacitatea de a vorbi singur, de a exprima toate trairile pe care o persoana le poate acumula pe parcursul vietii.

Sunt o fire energica si cu zambetul pe buze pentru ca zic eu, doar asa poti interactiona frumos cu cei ce asteapta de la tine sa ii calauzesti spre progres.

 

Mesaj instant Apolloarts