Regulament

REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARĂ

– ȘCOALA APOLLO ARTS –

 

 

Școala de Arte Apollo Arts își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Nerespectarea acestui regulament de ordine interioară poate conduce la excluderea din colectiv.

Pentru o bună colaborare și organizare a cursurilor desfășurate în cadrul școlii, vă rugăm să respectați următoarele cerințe:

 1. Reguli privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19):

 

 • Vă rugăm să vă spălați pe mâini sau să folosiți dezinfectantul înainte de a intra în școală;

 

 • Accesul în școala Apollo Arts este permis doar cu purtea măștii de protecție. Regula nu se aplică pentru următoarele situații:
 • În timpul efortului fizic;
 • Copiilor sub 5 ani;
 • În timpul cursului de canto (elevii cursului de canto vor sta în spatele panoului de protecție plexiglas).

 

 • Dacă aveți simptome de răceală/gripă vă rugăm să nu veniți la cursuri;

 

 • Se interzice staționarea însoțitorului în incinta școlii – pe perioada pandemiei sala de așteptare este indisponibilă;

 

 • În sala de dansuri, accesul este permis doar cu încălțăminte de schimb sau acoperitori de pantofi.

 

Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, școala Apollo Arts pune la dispoziție:

 • Măști de protecție;
 • Dezinfectant pentru igienizarea mâinilor;
 • Acoperitori de pantofi.
 1. Abonamentele au valabilitate de 1 lună de la data efectuării primei ședințe.

 

 1. Ședințele se pot anula fără penalizare cu minimum 24h înainte; recuperările se pot efectua doar în decursul lunii curente*.

* excepție făcând cazurile medicale.

 

 • Cursurile individuale – ședințele pierdute se vor recupera în funcție de disponibilitatea programului profesorului, în luna curentă a abonamentului.
 • Cursurile colective (de grup) – din cauza numărului limitat de elevi la cursurile de grup, ședințele pierdute nu se pot recupera. În cazurile medicale sau a concediilor anunțate se poate cere sistarea abonamentului.

 

 1. Plata abonamentului se efectuează la prima ședință*. Pentru a evita aglomerația, vă rugăm pe cât posibil ca plățile să se efectueze prin virament bancar. Pentru facturare sunt necesare numele complet si adresa plătitorului. Detaliile și contul bancar al școlii Apollo Arts se regăsesc pe factură.

* În cazul neefectuării plății la prima ședință, întârzierea cu mai mult de 7 zile va aduce penalizări de 0,5% pe zi din suma totală a abonamentului.

 

* Reducerile de familie se aplică pentru un singur membru al familiei și nu la mai mult de 1 curs.

 

* Pentru detalii privind tipurile de abonamente și/sau tarifele practicate, vă rugăm să vizitați pagina : www.apolloarts.ro/tarife.

 

 1. Contactarea telefonică a profesorilor se poate face de Luni până Vineri, între orele 10:00 – 19:00*.

*pentru cazurile extreme ne puteți contacta prin SMS sau prin email, la adresa: scoalaapolloarts@gmail.com.

 

 1. Cursanții au obligația de a fi punctuali – în cazul întârzierii, ora nu se prelungește. Vă rugăm să respectați pauza profesorului.

 

 1. În cazul organizării de audiții/recital/spectacol/concert marca Apollo Arts, profesorul îşi rezervă dreptul de a selecta elevii care pot participa*. Aceleaşi reguli vor fi aplicate şi în cazul evenimentelor externe (concursuri, emisiuni, festivaluri etc.).

* taxa de participare percepută va fi suportată de către cursant. De regula, aceasta conține următoarele costuri: servicii foto, închiriere spațiu, onorariu profesor, onorariu prezentator, sonorizare etc.

 

 * în funcție de tipul de eveniment, accesul în sala de spectacol va fi posibil doar în baza achiziționării unui bilet.

 

 1. Cursurile pot fi asistate doar cu acordul profesorului.
 2. Este interzisă fotografierea şi înregistrarea video/audio în timpul cursurilor fără acordul profesorului. Școala de Arte Apollo Arts va folosi ca mijloc de promovare materialele video/audio realizate de o echipa profesionistă, doar cu acordul cursantului sau părintelui (în cazul minorilor).

 

 1. Atât cursanţii cât şi părinţii copiilor minori sunt obligaţi să anunţe profesorul în cazul unor probleme medicale de ordin fizic sau psihic (alergii, boli contagioase, dereglări de comportament etc.).

 

 1. Pentru o bună desfăşurare a orelor de curs vă rugăm să păstraţi liniştea şi curăţenia.

 

 1. În toate țările membre ale Uniunii Europene (UE), începând cu data de 25.05.2018, devine aplicabil Regulamentul 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, cunoscut și sub acronimul GDPR (General Data Protection Regulation). Semnând acest regulament de ordine interioară ne oferiți dreptul de a vă utiliza numărul de telefon și/sau adresa de e-mail pentru a vă transmite informații referitoare la activitatea școlii, precum și folosirea fotografiilor realizate în cadrul evenimentelor legate de școala noastră, în scopul promovării.

 

Phone: 0747276556
Strada Lânariei nr 93-95, sector 4, etaj 2
Romania, Bucuresti
Mesaj instant Apolloarts