Andreea Negoiţă

Andreea Negoiţă
Photo by Paul Tatcu

Andreea Negoiţă – Canto

Încă de când eram o fetiţă mică-mică îmi plăcea să cânt, mă visam artistă. De altfel, cred că multe fetiţe au trecut prin faza aceasta, doar că la mine devenea ceva foarte serios. Numai asta îmi plăcea să fac, numai asta voiam să fac. Am avut norocul unor părinţi care m-au înţeles şi care m-au sprijinit, m-au înscris la cursuri de muzică.

Am început prin a învăţa să cânt la chitară, iar la 9 ani deja participam la Olimpiade zonale de Muzică unde am câştigat premiul I în 2003 şi 2005. Cred că asta m-a ajutat să îmi descopăr vocea, iar trecerea la canto a venit firesc în câţiva ani. Acolo era locul meu în muzică iar în scurt timp au venit confirmările. În 2007 am câştigat trofeele la trei concursuri de muzică: Festivalul „Cerbul de Aur junior” Sinaia, Festivalul „Aurelian Andreescu” Bucureşti, „Nufărul de Aur” Oradea iar anul următor am câştigat Premiul I la Festivalul „Mamaia copiilor”.

Am continuat studiul la Colegiul Naţional de muzică „George Enescu” – secţia Jazz şi Canto clasic. În continuare, la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti – Facultatea de Compozitie şi Muzicologie – am urmat secţia de Pedagogie Muzicală şi modului de Canto Jazz cu profesori precum – Mircea Tiberian şi Luiza Zan.

Din anul 2013 am început să lucrez cu copiii – sunt profesor de Educaţie Muzicală la mai multe şcoli de stat din Bucureşti. În prezent profesez într-o trupă de muzică uşoară şi antrenez vocile copiilor şi ale adulţilor pentru spectacole, concerte sau alte evenimente artistice din vieţile lor. Încerc să le transmit dragostea pentru muzică, pentru cultură şi mai ales pentru plăcerea de a cânta.

Vă aştept şi pe voi să punem joaca pe note muzicale!

Regasesc in aceasta scoala pe unii dintre cei mai buni studenti ai mei, profesionisti exceptionali, profesori care au deja o experienta de cativa ani, in care au confirmat calitatile remarcabile si dragostea fata de meseria de dascal! Cu totii au deja multi elevi care ii aprecieaza si ii iubesc, au rezultate remarcabile cu acestia si un entuziasm extraordinar!

prof. dr. lect. univ. Dragos Calin

Serioasă, inteligentă, dedicată muncii pe care o face cu talent și multă răbdare, Andra Mailat este profesorul ideal pentru cei care vor să descopere minunata orchestră în miniatură care este chitara clasică.

 

Chitarist, prof.dr. Costin Soare
Mesaj instant Apolloarts